Nejlepší a nejhorší scény ze seriálu Přátelé

Výborný, vtipný a legendární seriál o partě 6 přátel – Chandler, Joey, Ross, Monica, Rachel a Phoebe vídáme na televizních obrazovkách už od roku 1994, kdy byla spuštěna první série. Šestice newyorčanů zažívající každodenní starosti, radosti, lásku, sex, vztahy, práci. Zajímavé, napínavé a propletené příběhy vás zkrátka baví už 24 let.

A samozřejmě nesmíme opomenout nezapomenutelnou ústřední píseň od skupiny The Rembrandts – I’ll Be There for You, bez které bychom si seriál ani nedokázali představit. Dnes vám přinášíme 5 nejlepších a 5 nejhorších scén z tohoto ikonického seriálu. Samozřejmě, každý z nás má svou oblíbenou či méně oblíbenou scénu, a tak to berte spíše jako takovou ukázku než hodnocení. Dobře se bavte.

Pět nejlepších scén

1Počůraná Monika

Určitě si pamatujete na díl, kde se celá parta vydá na víkend do domu na pláži, který Phoebe půjčil jeden její klient. Zatímco Phoebe tam pátrá po svých rodičích a snaží se o nich zjistít více, Ross je zde se svou novou přítelkyní Bonnie, na kterou Rachel velmi žárlí, protože když jí viděla naposledy byla plešatá, což už není a je z ní kočka a Rachel si přitom uvědomí, že Rosse stále miluje. Zbytek party vyrazí na pláž, kde Joey kope jámu v písku a Moniku při přívalu vln žahne medůza. Joey řekne, že viděl dokument, kde ke zmírnění bolesti pomohlo ránu počůrat.

Monika se nejdříve brání, ale bolest je tak veliká, že nakonec svolí. Sama to ale nezvládne a tak jí musí pomoct Joey a Chandler v Joeyho vykopané jámě. Joey dostane ale strach, a tak to zbývá na Chandlerovi. Všichni se cítí potupně, a tak se dohodnou, že se to nikdo nedozví.

Zpátky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

two × four =