Andělské výkladové karty: Šedé, nebo barevné? No, jak se jim chce!

Tyhle karty s jemnými obrázky sem tam lehce skrytými v mlze mne doslova fascinovaly a překvapily v mnoha směrech. Někdy z nich vystupují takové barvy a tak zřejmé informace, že celkem  věřím tomu, že autorka je jedna z nejlepších jasnovidek v Austrálii.

Do světa jemné intuice se totiž umí vnořit opravdu stoprocentně. I autorka ilustrací ji v tom velmi dobře podpořila. Z tohoto hlediska je to jedno z nejlepších autorských spojení, které jsem za poslední dobu viděla.

Soulad mezi textem a obrázkem možná podporuje i moje intuice, které se po téhle  krásné a šťavnaté zahradě Andělských vykládacích karet, rozběhla s nevídanou lehkostí a radostí. Nejsou to karty, které by vás něčím šokovaly, ale někdy jsem přece jen v té jemnosti a informacích nacházela i temné stránky, které byly odhalovány, sice jemně – ale přece jen. A to není nikdy příjemné.

Proto říkám, že jsou to vhodné karty pro dva typy výkladů:

  • Chcete-li vědět, kudy se dát, nechat se inspirovat
  • Chcete-li vědět, co je příčinou vašich vleklých problémů nebo situací, které nemůžete rozšmodrchat

A je to – tyhle dva výklady mi přišly úplně nejlepší, když pominu takové ty obecné měsíční, u kterých jsem se jen usmívala – byly totiž v plném souladu s výklady tarotovými. Takže si je můžete klidně vzít i na nějaké doplněn klasických tarotových výkladů, nebo třeba pro denní nebo týdenní inspiraci.

Poslouží vždy a všude, protože jsou jedinečným způsobem přizpůsobivé tomu, co od nich potřebujete. Měla jsem i dojem, že na jednu otázku umí odpovědět různými způsoby. Jedna karta vytažená dnes, může mít úplně jiný význam zítra, když padne při nějaké další otázce.

KOUKNI SE  Chaloupka na muřích nožkách je pohádka pro starší děti, co se po nocích rády bojí

A věřím tomu, že nejsem zdaleka u konce. Že spektrum, do kterého mne tyto kartičky od Debbie Malone zavedou, bude časem snad ještě pestřejší.

O autorech:

Autorka textu: Debbie Malone je australská mezinárodně uznávaná jasnovidka a v této své sadě se zaměřila na jednotlivé životní situace a přiřazení těch správných andělů, jež vám mohou pomoci. Třicet šest karet je jen zlomkem její práce. V Sydney dokonce pomáhá polici při nalézání pohřešovaných osob, vystupuje v televizních pořadech a pomáhá lidem komunikovat s jejich zemřelými blízkými.

Ilustrace: Amalia I. Chitulescu je původem rumunská ilustrátorka, které ráda pracuje s kontrastem světla a stínu, získala svou osobitou tvorbou zakázky pro nejrůznější hudební kapely, knižní obálky, firmy, spisovatele… má široké portfolium, které vnímá jako velký dar, díky kterému může rozdávat své pojetí zázraků a vnímání krásy.

Karty vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2018

Renata Petříčková

PŘEHLED RECENZE
Hodnocení
10
andelske-vykladove-karty-sede-nebo-barevne-no-jak-se-jim-chceDo světa jemné intuice se tyto karty umí vnořit opravdu stoprocentně. A spektrum výkladů, do kterého vás tyto kartičky od Debbie Malone zavedou, bude časem snad ještě pestřejší.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

ten − 1 =