Nový měsíc, nová nabídka her zdarma v rámci předplacených služeb. Pokud rádi střílíte, určitě budete potěšeni. Vy ostatní však nemusíte zoufat. Na každého se dostane.

Konečně je tady srpen a s ním i nová várka her zdarma. Jak služba PS Plus od Sony, tak Games with Gold od Microsoftu, opět potěší fanoušky akčních her. Nejprve se podíváme na hry zdarma pro majitelé konzole Xbox One. Ti jsi budou moci po celý měsíc stáhnout open world survival Portal Knights. V první polovině měsíce to navíc bude i závodní titul MX Unleashed, který v druhé polovině vystřídá populární střílečka Red Faction 2. Od 15. srpna si také budete moci zdarma zahrát i bojovou akci Override: Mech City Brawl. Ta bude k dispozici do půlky září.

A teď už se podívejme ke konkurenci od Sony. Srpen opět potěší fanoušky série Call of Duty. Předminulý měsíc zde byl pro hráče nachystán díl odehrávající se za druhé světové války, tedy Call of Duty: WWII. Tento měsíc se přesuneme kapánek do budoucnosti. V rámci PS Plus se hráči dočkají Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered. Sekundovat této akční střílečce bude můj favorit tohoto měsíce, šílená hra Fall Guys: Ultimate Knockout. V ní se utkáte s dalšími 99 hráči na bláznivé překážkové dráze. Úkol je jasný, přežít a dorazit do cíle pokud možno první. Obě hry budou k dispozici od 4. srpna.

KOUKNI SE  Assassin's Creed Mirage: Ukázky ze hry (walkthrough)

Pro úplnost ještě nakoukneme k Epic Games. Tam na vás zdarma čekají především indie tituly. Za zmínku stojí například kooperativní rpg Barony: Join The Party nebo plošinovka 20XX. Jak to tak vypadá, v srpnu si přijde na své opravdu každý. Pokud vás tedy nebaví sedět někde u vody nebo vás nudí nekonečné grilovačky s přáteli, využijte některou z nabídek a pořádně si zahrajte. Vždyť léto je i o odpočinku a hry jsou odpočinek.

Martin Kudělka

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

five × 1 =