Kde jsou teď hvězdy seriálu Teorie velkého třesku

Kde jsou teď, ale hlavně, co dělají hvězdy skončeného komediálního seriálu Teorie velkého třesku. To se dozvíte z následujících řádků.

Zpátky

15. Brian Thomas Smith – Zach Johnson

Nejen z hlavních postav jsou seriály živé, i když jsou stavebním kamenem každého seriálu. Ať už jde o komedii, sci-fi, fantasy či akčňák. Ale i vedlejší charaktery jsou někdy důležité nebo přinejmenším občasně oživují děj seriálu. Jednou takovou byl například Brian Thomas Smith ztvárňující postavu Zacha Johnsona, který příliš rozumu nepobral. Jeho postava střídavě chodila/nechodila s protagonistkou Penny, což vyústilo v několik vtipných momentů. Dokonce se v opilosti vzali v Las Vegas, aniž by tušili, že svatba byla právně uznána.

Poté, co se stal naposledy objevil v závěrečné 12. sérii seriálu, na našich obrazovkách zůstal ještě chvíli déle v dalších menších rolích. Objevil se jedné epizodě seriálu The Neighborhood a 9-1-1: Lone Star. Více prostoru dostal v komedii Babysplitters v režii začínajícího Sama Friedlandera. V nejbližší budoucnosti si zahrál v dramatickém snímku Big Muddy, který by měl dorazit do amerických kin letos na podzim. Ale v současné situaci je to nejisté. Také ztvární postavu Christophera v seriálu UDrive Me, který ještě není kvůli koronaviru ani dokončený.

Zpátky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

three × four =