Tátova volha bude pořádně emotivní jízda

Majitelé a příznivci automobilů značky Gaz a Volha uspořádali na Náchodsku víkendový klubový sraz. Na osm desítek vozů absolvovalo "spanilou jízdu" k pevnosti Dobrošov a do Nového Města nad Metují. Letos poprvé převážily mezi shromážděnými automobily volhy.

8. března 2018 přijde do kin velmi zajímavý snímek Jiřího Vejdělka. Ten jako režisér i spoluautor scénáře rozehrává citlivý a emotivní příběh, který je podle jeho slov cestou po ženském osudu. Můžete se těšit na vypjaté vztahy, ale i na komické scény a hlavně velké herecké osobnosti.

Matku a dceru si zahrály Eliška Balzerová a Taťána Vilhelmová. Celý příběh se točí okolo manžela/tatínka. Charismatický Ludvík zemře nečekaně a zanechá po sobě tajemství – nevlastního syna. Eva je zaskočená, myslela si, že o všech Ludvíkových milenkách ví a že jí nic netajil. Tereza na nevlastního bratra přijde zcela náhle a reaguje jinak: Eva prostě tuto informaci ignoruje, zatímco nevyrovnaná dcera Tereza chce po bratrovi pátrat. Nakonec mámu přemluví, sednou do tátovy staré volhy a vyráží na cestu pátrat po milenkách a přijít na to, jak to tehdy vlastně bylo…

Režiséra Vejdělka lákala spolupráce se skvělými herečkami. Ludvíkovy milenky hrají Eva Holubová, Hana Maciuchová a Vilma Cibulková, dále se ve filmu objeví Bolek Polívka, Jana Plodková, Václav Neužil a Emilia Vašáryová. Film je naprosto narvaný kvalitními herci a režisér už má za sebou pár úspěšných filmů, třeba Ženy v pokušení a Muži v naději. Očekávat tedy můžeme hodně.

Dalším bonusem filmu jsou atraktivní lokace, například jabloňový sad na statku Šampach na Kokořínsku a Kouřim. Producentem filmu je Tomáš Hoffman, který už s Vejdělkem natočil komedii Bezva ženská na krku. Mluvčím projektu se stal Petr Slavík, kameramanem Vladimír Smutný.

KOUKNI SE  Podpoříte Černý nebo Zelený tým? Seriál House of the Dragon zveřejnil dvě různé upoutávky na nadcházející sezónu, máte si vybrat svůj tým

Anna Šnoblová

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

7 − seven =