Marvel zveřejnil plánované premiéry až do roku 2019

the-avengers-uvodniPřed pár dny šokoval na tiskovce šéf Marvel Kevin Feige, když zveřejnil plánované premiéry pro příští tři roky.  Konkurenti Marvel a DS Comic chrlí jednu komiksovku za druhou takovou rychlostí, že v kinech nebude pro jiné filmy místo. Marvel představí celkem 10 filmů, mezi kterými jsou pokračování rozjetých sérií i úplné novinky včetně první hlavní hrdinky.

1. května 2015: Avengers: Age of Ultron: Hulk, Thor, Černá vdova, Iron Man, Hawkeye a Kapitán Amerika se znovu objeví v druhém dílu pod taktovkou režiséra Josse Whedona.

17. července 2015: Ant-Man: Podfukář Lang, který umí měnit svou podobu, se nedobrovolně stane hrdinou. V hlavní roli se objeví Paul Rudd.

6. května 2016: Captain America: Civil War: V třetím díle se Kapitán (Chris Evans) střetne s dalším Avengerem Iron-Manem (Robert Downey Jr.).

4. listopadu 2014: Doctor Strange: V roli supermága se poprvé v Marvel objeví herec Benedict Cumberbatch.

5. květen 2017: Guardians of the Galaxy 2: Režisérem bude opět James Gunn, hlavní představitelé se pravděpodobně nezmění.

28. července 2017: Thor: Ragnarok: Bůh Thor bude tentokrát čelit konci světa, zániku bohů. V hlavní roli opět zazáří Chris Hemsworth.

3. listopadu 2017: Black Panther: Hlavního hrdinu si zahraje Chadwick Boseman, jeho protivníka Andy Serkis.   

4. května 2018 + 3. května 2019: Avengers: Infinity War: Závěrečný díl trilogie bude rozdělen do dvou filmů. Jestli do režisérského křesla potřetí usedne Joss Whedon, není zatím jisté.

KOUKNI SE  Furiosa: První trailer pro Ságu Šíleného Maxe

6. července 2018: Captain Marvel: Poprvé se na scéně objeví superhrdinka Carol Danversová. Která z hereček ji bude hrát, zatím není známo.

2. listopadu 2018: Inhumans: Inhumans jsou velkou záhadou, zatím se neví nic jiného, než že půjde o další týmovku.  

 

Jitka Kubátová

zdroj: comingsoon.net

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

10 − 8 =