Teaser na druhou řadu hororového seriálu Stranger Things je tady

V loňském roce se seriál Stranger Things stal obrovským hitem a kritici o něm mluví jako o jednom z nejlepších seriálů současnosti. Není tedy divu, že tvůrci chystají další série a už vydali teaser, oficiální plakát a naznačili, o co v druhé řadě úspěšného seriálu vlastně půjde.

Napřed si zrekapitulujme děj první řady. V té sledujeme příběh čtyř dětí – Willa, Mika, Dustina a Lucase. Jsou to velmi dobří přátelé, které nejde odtrhnout od sebe. Jednoho dne ale Will za záhadných okolností zmizí. A zatímco se zoufalá matka obrací na šerifa města, trojice jeho věrných kamarádů se rozhodne pátrat na vlastní pěst. Místo Willa ale potkají záhadnou mlčenlivou dívku bez jména. A pak se začnou dít věci. Aby přátelé mohli Willa najít, musí čelit prapodivným telefonátům, nevysvětlitelným sebevraždám či výpadkům elektřiny s paranormálními úkazy ve Willově domě.

Druhá série, která bude o epizodu delší, se zaměřuje na události, které se stanou rok poté, co se Will vrátí domů, tedy v roce 1984. Vypadá to, že se vše vrací do normálu. Ale zatímco se obyvatelé městečka Hawkins vzpamatovávají z předchozích útoků zlých sil, netuší, že na ně číhá ještě horší nebezpečí v podobě monstra ze zlého duchovního světa.

Druhá řada seriálu Stranger Things bude dostupná v síti Netflix od 27. října 2017. Dorazí tedy včas na svátek Halloween.

Oficiální plakát pro druhou sérii, který vyšel současně s teaserem a krátkým shrnutím děje, můžete vidět zde.

KOUKNI SE  Podpoříte Černý nebo Zelený tým? Seriál House of the Dragon zveřejnil dvě různé upoutávky na nadcházející sezónu, máte si vybrat svůj tým

Stranger Things Season 2 Premiere Date, Teaser and Key Art

Pavel Melotík

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

13 − 2 =