Přijde vám volant k PC jako naprostá zbytečnost? V následujícím článku vám ukážeme herní periferie, které slovo zbytečnost povýšily o úroveň výše.

Herní periferie patří k hraní jako takovému snad odjakživa. Obvykle mají za úkol zintenzivnit, popřípadě vylepšit náš zážitek z hraní. Jako příklad uveďme všemožné volanty nebo joysticky. Na druhou stranu však taky existují periferie, které vám sice zintenzivní váš herní prožitek, ale jejich používání přinejmenším na uváženou. Určitě se každému z vás vybaví světelné pistole, které byly populární hlavně v minulém tisíciletí. My se však v tomto článku ukážeme periferie, u kterých si budete klepat na čelo.

5Game Boy Camera

Pokud by někdo z vás byl tak mladý, že by si nepamatoval co je to Game Boy, připomenu, že šlo o velice úspěšný handheld od Nintenta. Game Boy se prodával nejprve ve verzi s chromatickým, poté s barevným displejem. Věřte nevěřte, ke svému handheldu jste si mohli přikoupit malou kameru. Ano, přesně takovou kameru, která se dala připojit k prvním fotomobilům. Kamera dokázala dělat fotografie v úžasném rozlišení 128 x 112 pixelů. Pokud jste si chtěli fotografii uchovat navždy, šlo ke Game Boy přikoupit ještě zbytečnější zařízení než je kamera, mini tiskárna. Kamera se dala využit i k několika mini-hrám, přesto můžeme s klidem říct, že šlo o naprosto zbytečné zařízení. Tedy pokud nemáte rádi kostičkované fotografie.

Zpátky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

5 × 5 =