Začíná natáčení seriálu podle hry The Last of Us

Natáčení televizního seriálu HBO The Last of US by mělo začít v Calgary 5. července a skončit 8. června 2022. Ukázalo se, že natáčení netrpělivě očekávané televizního seriálu The Last of Us by mohlo začít v červenci.

Tyto informace byly odhaleny prostřednictvím seznamu nalezeného v Director’s Guild of Canada, o kterém poté informoval kanadský zpravodajský web CBC. Seznam odhaluje, že natáčení televizní show HBO The Last of Us má začít v Calgary 5. července a končí 8. června následujícího roku. Stejný web zmiňuje, že do Calgary již několik měsíců přicházejí „zvěsti o masivní produkci“.

Před nějakou dobou bylo oznámeno, že spolupředseda Naughty Dog Neil Druckmann a tvůrce úspěšné série Chernobyl Craig Mazin budou společně pracovat na tom, aby se Ellie a Joel vrátili v televizní adaptaci společnosti HBO. V rozhovoru pro BBC Radio 5 Mazin hovořil o potenciální zápletce a tvrdil, že show naváže na původní příběh. Tvrdí také, že televizní adaptace se může lišit od toho, co lidé očekávají, ale show bude i nadále sledovat události první hry.

V únoru tohoto roku bylo rovněž oznámeno, že Pedro Pascal a Bella Ramsey budou hrát v rolích Joela a Ellie. Pascal je známý svou hlavní rolí ve hře Mandaloriana a také rolí Oberyna Martella ve hře o trůny. Podobně je Bella Ramsey také známá svou rolí šlechtičny Lyanny Mormontové ve hře o trůny. V současné době jsou obsazeni pouze Joel a Ellie, další klíčové postavy jako Tommy a Marlene ještě nebyly potvrzeny.Přečti si  Rainbow Six Extraction „osloví širokou škálu hráčů,“ říká Ubisoft

KOUKNI SE  Ferry má vlastní seriál. Proč se na něj od listopadu na Netflixu dívat?

Pokud jde o herní sérii, víme, že Naughty Dog v současné době pracuje na samostatné hře pro více hráčů z vesmíru The Last of Us. Jakou formu by to mohlo mít, stále není známo, ale mnozí doufají v něco podobného režimu pro více hráčů Factions, který byl zahrnut v první hře. Je pravděpodobné, že o tajemné hře pro více hráčů Naughty Dog ještě někdy v tomto roce uslyšíme.

Charlie Brown

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

nineteen + 1 =