Za několik dní vypukne dlouho očekávaný fotbalový svátek, několikrát odložené EURO. Připravte se na kvalitní fotbal s kvalitní knihou.

Fotbal patří bezesporu mezi nejsledovanější sporty na této planetě. Nádherná hra odehrávající se na zelených pažitech, jedenáct borců na každé straně připraveno dovést co možná nejlepší výkon a nasázet soupeři co nejvíce gólů. Za pár dní nás čeká jeden z největších fotbalových svátků. Kvůli pandemii odložené mistrovství Evropy, které se mělo odehrát již v minulém roce. Tehdy okolnosti fotbalu nepřály, ale teď už nic nebrání, aby EURO 2021 proběhlo. Vše vypukne 11. června a není nic lepšího, než se na tento svátek připravit přečtením nějaké povedené knihy. Samozřejmě fotbalové knihy. V tomto knižním nej jsem pro vás vybral několik zajímavých knižních titulů, které spojuje jedno, fotbal.

5Silnější pes – Maxim Čáp

Dnes už starší kousek, přesto stále aktuální. Silnější pes nás vezme nejen na na trávníky českých stadionů, ale především do zákulisí, kde se často rozhodují zápasy ještě před úvodním hvizdem. Úplatky, úplatky a zase úplatky. Tahle kniha vezme optimistům veškeré iluze, pesimisty ještě více utvrdí v názoru, že fotbal je žumpa, kde rozhodují jen peníze.

Knihu Silnější pes pořídíte zde.

Zpátky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

15 + six =