Která herní hrdinka je nejvíce sexy? A která se do žebříčku vůbec nedostala? Pokochejte se největšími kráskami, které se objevily na našich monitorech.

Krásné ženy se na obrazovkách monitorů objevují od nepaměti. Mnohdy jejích vzhled až hraničí s nevkusem. Zvlášť v japonských hrách často narazíme na ženy dívčího vzezření, které dávají na odiv své někdy až příliš bujné křivky v kostýmech, které více odhalují než zahalují. Sexy ženy však nenajdeme jen ve hrách asijské produkce. I my se můžeme pochlubit hrdinkami, které nedají spát nejednomu hráči. V tomto článku se podíváme na pět nejvíce sexy hrdinek, na které jsme mohli při hraní narazit. Pokud se v článku neobjevila vaše favoritka, neváhejte napsat vaši sexy hrdinku do komentářů.

5Miranda Lawson (Mass Effect)

Určitě všichni z vás čtenářů znáte kultovní sérii Mass Effect. Pokud jste však uplynulých patnáct let žili mimo civilizaci nebo vás jen hry zkrátka nezajímají, prozradím vám, že jde o špičkové vesmírné akční rpg. My se tu však nebavíme o Mass Effect kvůli jeho kvalitám. My se zaměříme na jednu z hlavních postav a to na přitažlivou černovlásku Mirandu Lawson. Miranda je důstojníkem oddílu Cerberus a musím podotknout že je neskutečně sexy. Pokud vás pohled na ní Mirandu rozpálil, těšte se na další příčky, bude pekelně horko.

Zpátky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

13 − four =