Kdo by měl hrát 5 největších protivníků Batmana?

U filmů založených na komiksech se stává, že spousta hrdinových protivníků ještě nedostala svůj prostor na stříbrném plátně. V tuto chvíli nastupují fanoušci a v diskuzních fórech již plánují, kdo by se nejlépe hodil na tu či onu roli. A protože v tuto chvíli to vypadá na další sérii s Benem Affleckem v čele, podívejte se s námi na fanouškovské odpovědi na otázku: „Kdo by měl hrát 5 největších protivníků Batmana?“

1. Andrew Scott – Hádankář

Kdo by mohl lépe ztvárnit jednoho z nejchytřejších, nejvypočítavějších a také nejšílenějších padouchů DC univerza? Ti, kteří znají Scotta jako Moriartyho z BBC adaptace Sherlocka Holmese vědí, že proti němu by konkurence u castingu jen těžko uspěla. Připočtěme k tomu Scottovu podobnost s Hádankářem jak v nenápadném vzhledu, tak ve způsobu „boje“ se svým kladným protějškem a již nemusíme pochybovat.

2. Jessica Chastain – Poison Ivy

Jessica se již nechala slyšet, že pokud by se kdy objevila ve filmu se superhrdiny, nehrála by rozhodně žádnou dámu v nesnázích. Naštěstí pro nás, Poison Ivy na záchranu od prince nečeká. Chastain je v první řadě zmíněné postavě neskutečně podobná – rudé vlasy, bledá pleť a atletická postava. Hlavní je samozřejmě její schopnost jako herečky, a té má vskutku dost. Zářila v Intersterallu, Marťanovi, či Purpurovém vrchu. Mohla by tedy ztvárnit to, co superhrdinka jako je Poison Ivy potřebuje. Nejenom sexappeal, ale rovnocenný inteligentní protějšek pro Batmana.

KOUKNI SE  Nejlepší hororové anime všech dob

3. Adam Driver – Scarecrow

Stačí porovnat obličej herce a postavy a máte jasno. Postava Scarecrowa si zakládá na strachu lidských bytostí, a ten dokáže Driver vyvolat velice spolehlivě, jak jsme již mohli vidět v sedmé epizodě Star Wars. Rozhodně by zvládl ztvárnit i druhou stranu Scarecrowovy osobnosti- doktora Jonathana Cranea a nahnat strach samotnému Batmanovi.

4. Rebecca Ferguson – Catwoman

Rebecca Ferguson všechny překvapila svou průlomovou rolí v Mission Impossible 5, kde ukázala nejen svůj šarm a sebevědomí, ale i velký akční potenciál. Je tedy možné, že jí bude brzy nabídnuta role u Marvelu nebo DC. Fanoušci si myslí, že role Catwoman by jí padla jako ušitá, neboť její postava Ilsy Faust se od kočičí ženy moc neliší, a to ani oděvem. Perfektně by zkombinovala její inteligenci, sexappeal a soustředění na cíl a rozhodně by Batmanovi nedala nic zadarmo.

5. Sean Penn- Tučňák

Každý si vždy myslí, že Tučňák musí nutně být tlustý, malý a plešatý, leč opak je pravdou. Podstatou jeho postavy je absence soucitu a aura osobnosti, která si sama vynucuje respekt okolí. To vše Sean Penn splňuje. Nezapomínejme ani, že si podobného gangstera již zahrál ve filmu Lovci mafie. Nešlo tehdy o jeho nejlepší výkon, ale i tak by se s trochou úprav dal s čistým svědomím zaměnit za bezcitného Batmanova protivníka.

 

L.Kol.

whatculture.com

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

four × 4 =