Chcete zažít dobrodružnější příští rok? Zkuste tyto aktivity!

Rok se s rokem sešel a ten letošní se chýlí ke konci. Uteklo to jako voda, že jo? Většina z nás právě v tyto okamžiky rekapituluje, co během uplynulého roku zažili, co prožili, jaké mají zážitky. I vy možná přemýšlíte nad předchozími měsíci a s vidinou konce roku přicházíte na to, že jste přeci jen mohli být trochu akčnější, že jste mohli chtít zažít více dobrodružství a vyzkoušet nové věci. Inu – letos už toho moc nestihnete, ale co třeba příští rok?

Příští rok na to jděte jinak!

Nový rok tu bude co nevidět a společně s ním dalších 365 nepopsaných listů papíru. Co kdybyste do následujícího roku vkročili s předsevzetím, že prožijete nejedno dobrodružství? A pokud nevíte co, měli bychom pro vás inspiraci!

Seskok padákem

Dobrodružství a adrenalin v jednom? Samozřejmě! Seskok padákem je totiž pořádné vzrůšo! Pokud chcete překonat sami sebe, neváhejte a zkuste se vrhnout po hlavě do volného prostoru pod vámi. Můžete si být jistí, že na tento zážitek opravdu nezapomenete!

Úniková hra

Snad každý v dnešní době ví, co je úniková hra. Pokud jste ji ještě nevyzkoušeli, příští rok je ideální k tomu, abyste to změnili! Úniková hra od EscapeX z vás udělá elitní „zloděje snů“ s jediným úkolem: ukrást z mysli slavného neurologa důležitý chemický vzorec. Neabsolvujete ji sami, ale společně s partou přátel, se kterým vytvoříte super tým. Dobrodružství a bezva zážitek zaručen!

KOUKNI SE  Když chcete psa, je lepší pořídit si psa nebo fenu?

Let balónem

Co byste řekli na dobrodružství vysoko nad zemí? Zážitky se přece nemusí odehrávat jen na zemi, adrenalin i pořádné dobrodrůžo můžete zažít i tehdy, kdy se budete kochat výhledem při vyhlídkovém letu balónem.

CHB

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

12 − six =