Godzilla jako král monster se představuje v prvním traileru

Studia Warner Bros. a Legendary začali docela nedávno a pozvolna budovat své vlastní filmové univerzum kultovních monster. Po vzoru Marvelu. Na rozdíl od Universalu, kde chtěli vytvořit vesmír filmových hororových postav, se Warnerům a hochům od Legendary podařil úspěšný start budoucího univerza. Po první Godzille z roku 2014 následoval obdobně úspěšný Kong s ostrovem lebek. Příští rok se dočkáme pokračování Godzilly a pokud vše půjde hladce, tak i následného plánovaného souboje Godzilly s King Kongem nejdřív v roce 2020.

Nové výbušné dobrodružství po Garethu Edwardsovi převzal Michael Dougherty (Halloweenská noc, Krampus: Táhni k čertu a několik scenáristických prací). Daleko vymakanější vypadá nejen počet monster, ale také herecké obsazení. Z jedničky zůstala pouze dvojice Ken Watanabe a Sally Hawkins, které doplní nové postavy obsazené následujícími herci – Millie Bobby Brown (Stranger Things), Vera Farmiga (V zajetí démonů 1, 2), Kyle Chandler (Místo u moře, Super 8), Charles Dance (Hra o trůny, Kód Enigmy, Dáma ve zlatém) a další.

Z traileru uveřejněného na letošním Comic Conu v San Diegu je jasné, že Godzilla bude mít plné ruce práce. Vedle většinou mírumilovné Mothry (opravdu obrovský motýlu podobný tvor) se objeví Rodan (nadměrné velké monstrum připomínající pterodaktyla) a úhlavní nemesis Godzilly King Ghidorah (trojhlavý létající drak metající žluté blesky). Vypadá to, že lidstvo tentokrát bude muset chtě nechtě skutečně jenom přihlížet.

Snímek Godzilla: King of Monsters přinese do kin devastaci v ještě globálnějším měřítku a s větším počtem monster. Premiéra je stanovená na 6. června 2019.

KOUKNI SE  Jaký bude seriál Fallout podle post-apo herní předlohy

 

 

 

Ondřej Blahut

 

 

 

www.comingsoon.net, www.imdb.com

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

seventeen − 9 =