Trailer na film Jumanji aneb hra se vyvinula

Ano. Je to tak. V Hollywoodu si vzpomněli na kultovní snímek s Robinem Williamsem a Kirsten Dunst (tehdy ještě hodně malé dítě). Desková hra Jumanji jako ústřední motiv filmu, která přenesla fiktivní svět do reality hlavních postav, přišla poprvé do kin v roce 1995.

Letos v prosinci se dočkáme remaku, rebootu nebo nepřímého pokračování, jako projevení úcty k herci Robinu Williamsovi. Vlastně ani není stoprocentně jasné, za co máme nový film s názvem Jumanji: Vítejte v džungli považovat. Některé anglické názvy operují s číslovkou 2 v názvu.

Každopádně „pokračování“ bude dost odlišné od původního snímku. V režii Jakea Kasdana (Efekt nula, Neuvěřitelný život rockera Coxe, Zkažená úča, Sex Tape) převezme Jumanji podobu videohry, která nepřivádí hru do naší reality, ale doslova vtáhne hráče do svého světa. A přesně tohle se stane rozmanité čtyřčlenné skupince středoškoláků. Jejich vědomí se přenese do postav, které si sami vybrali. A tady jde o hodně komediálně výbušnou partičku – odvěký rváč Dwayne Johnson, komediant Kevin Hart, lehce zašlý král komedií Jack Black a drsňačka ze Strážců galaxie Karen Gillan (Nebula – ta modrá).

Premiéra film je prozatím stanovená na 21. prosince 2017. Ale vzhledem k tomu, že Star Wars: Poslední z Jediů má premiéru o týden dřív, je možné, že ještě konečné datum trochu pozmění, aby vůbec nějaké diváky film získal.

 

 

 

KOUKNI SE  Ferry má vlastní seriál. Proč se na něj od listopadu na Netflixu dívat?

Ondřej Blahut

 

 

www.imdb.com, www.collider.com, www.comingsoon.net

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

19 + 13 =