6 znamení, že bude dobrá v posteli

Jste zvědaví, jaký s ní bude sex? Můžete se dovtípit i podle toho, jakou má ráda příchuť zmrzliny nebo podle její postavy.

Neříkejte, že jste si nikdy nepředstavovali nějakou dívku, s kterou jste se setkali, jak by se mohla chovat při sexu. Existují náznaky, že s ní sex bude fakt dobrý, a nemusíte ji vidět, jak polyká banán. Experti popisují řadu drobných způsobů, jak předvídat, jaké to se ženou bude v posteli, zde je šest z nich:

 

Jistý krok

U žen, které vyzařují sebevědomí v pohybu těla při chůzi, můžeme předjímat, že mají důvěru samy v sebe. Není nic taky sexy, než důvěra ženy v samu sebe a své tělo, kterému dokáže udat správný rytmus a eleganci.

 

Má ráda koktejly

Objedná si v restauraci víno, nebo si dá koktejl s tvrdým alkoholem? Podle jedné z unikátních studií mají konzumentky vína sklon k zakřiknutosti, plachosti a je méně pravděpodobné, že budou riskovat. Naopak ženy, které si dají panáka nebo koktejl například s vodkou, mají tendenci být více nezávislé, svobodné a mají ochotu se odvázat.

shutterstock_123715006-930x610Pozor, obzvlášť pijačky tequilly jsou považovány za velmi odvážné, svobodné duše, které jsou pro každou zábavu a legraci.

 

Užívá si jídlo (a jí pomalu)

Co má společného sex s jídlem? Obě jsou to základní živočišné potřeby a obě jsou výrazně smyslové. Žena, která si libuje v jídle a dokáže si jej pomalu vychutnat, bude pravděpodobně mít i potěšení z hlubokého prožívání sexu.

KOUKNI SE  Jak to chodí na swingers party?

 

Ráda líže…zmrzlinu určité příchutě

Stejně jako s jídlem je to se zmrzlinou, kterou ráda líže. Světe div se, existuje výzkum, jenž rozděluje osobnost lidí dle příchutě zmrzliny, kterou mají rádi. Zatímco ostatní příchutě vyjadřují spíše konzervativní sklony a nízké sebevědomí, kávová příchuť značí ženy se sklony k dramatičnosti, koketnosti a svádění. Jakmile si tedy rychle objedná espresso, připravte se na divokou jízdu.

 

Je sportovní typ

Asi není žádným překvapení, že sportovkyně jsou často v posteli skvělé. Pružné, pohyblivé a opečovávané tělo dává tušit, že jeho nositelka vnímá propojenost těla a mysli, která zintenzivňuje tělesný prožitek sexu. A mimo to, různé krkolomné pozice někde v uzavřeném úzkém prostoru (na záchodku, v autě) předpokládají tělesnou ohebnost a sílu, pokud k sexu má vůbec dojít.

 

Šikovná ústa

Jak žena líbá, vám může poskytnout zajímavý návod, jak bude vypadat, když ústa použije k jiným zajímavým činnostem…Pokud vás dokáže dráždit svými rty a jazykem po všech směrech, je tu velká naděje, že vás takto oblaží i na jiných místech. Pokud nebude napoprvé v líbání dokonalá, netrapte se příliš. Počáteční nervozita může hodně snižovat její výkon. Až k vám získá důvěru, může se teprve vyloupnout ze své skořápky a můžete být ještě hodně mile překvapení. A pokud líbá velmi jemně? To vůbec nemusí znamenat, že bude v posteli rozpačitá. Může to znamenat, že má ráda submisivní roli, kterou jiný den vystřídá dominantní dračice. Naše sexuální role se neustále mění.

KOUKNI SE  10 příznaků, jak poznáte frigidní ženu, dřív než bude pozdě

 

Charlie Brown

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

18 + 15 =