Hřešíte rádi? Úzkostlivě dnes hledíme na počty kalorií a sledujeme po internetu informace o jídlech, které jsme milovali, a víme, že bychom je jíst neměli. Ale kdo si někdy nedá prasárničku, ať hodí brokolicí.
1Čínská polévka
S oblibou říkám, že k obědu budu vařit skvělou krabí nebo kachní polévku – z pytlíku s nudlemi. Fascinuje mě, jaké chutě se z těch kouzelných sáčků rozplynou mezi nudle, je to úplná alchymie, co říkáte? Polévka je také skvělá na kocovinu.
2Salko v konzervě
Jsem schopen vypít celou konzervu na posezení. Znáte lepší destilát ultra sladkého potěšení? Žádné rozptylování, tady to máte ve své neředěné formě. Bolení břicha zaručeno.
3Tatarská omáčka
Delikatesa s velkým množstvím cholesterolu. Skvělá ke všem dalším nezdravým jídlům jako jsu hranolky nebo smažený sýr. Někdo se schopen jíst tatarku třeba i k rýži. Za mě mnohem lepší než kečup.
4Langoš
Smažená nafouklá placka potřená česnekem, eidam sýrem a kečupem. Někdy je na výběr i s tvarohem nebo dokonce tatarskou omáčkou. Langoš je esencí smažené hmoty a opravdu nezdravých ingrediencí. Proto je langoš tak skvělý.
5Gothaj
Gothajský salám, legendární pochutina známá všem už z dob totality. Vyznačuje se nízkým obsahem masa a vysokým obsahem tuku, rozemletých kostí a chrupavek. Zážitek z chuti umocňuje naložení tohoto salámu do octu se syrovou cibulí. Dobrou chuť!
Kubin