Venom 2: Carnage přichází – Tom Hardy čelí svému největšímu nepříteli

Nejstrašnější forma Venoma je tady. Šílený vraždící maniak ve spojení s brutálním mimozemským parazitem bojují s Venomem. Tom Hardy jako moderní variace na doktora Jekylla a pana Hyda se vrací v hororovějším pokračování.

Trailer slibuje více akce, místy až hororovou atmosférou a pořádně děsivého záporáka s temným antagonistou. Novinář Eddie Brock se s Venomem musí se postavit sériovému vrahovi Cleutesu Kasadymu. Ten je napaden Venomovým mimozemským příbuzným a stává se z něj děsivé monstrum. Bude pokračování lepší než vlažně přijatá jednička?

První ukázka vypadá jako kombinace akčního hororu s tísnivým dramatem, kde se Tom Hardy snaží ovládnou bestii v sobě. Na scéně se nyní objevuje šílený vrah Cleutes Kasady, kterého ztvárnil fenomenální Woody Harrelson. Unavenému Eddiemu se daří držet Venoma v mezích zákona. Zatímco Carnage ve spojení s psychopatickým vrahem ztělesňují nezastavitelné krvelačné monstrum. A škody na sebe nenechají dlouho čekat. Dočkáme se stejně jako u prvního dílu zrodu Carnage, boj o nadvládu nad tělem, osobní proměnu a krvavé řádění monstra napříč městem. Navíc to vypadá, že mezi Eddiem a zločincem Cleutesem je jakési spojení z minulosti. Jejich pouto násobí propojenost mezi Venomem a Carnagem, což nevyhnutelně směřuje k patřičně krvavému finálnímu souboji.

Vedle Toma Hardyho a Woodyho Harrelsona se před kamerou objeví Michelle Williams nebo Naomie Harris. Režiséra původního Venoma z roku 2018 Rubena Fleischera (Zombieland, Gangster Squad – Lovci mafie) vystřídal herec a režisér Andy Serkis (Mauglí – příběh džungle, Nádech pro lásku). Scénář napsala autorka původního filmu Kelly Marcel (Venom, Padesát odstínů šedi, Terra Nova). Opět produkuje SONY a jedním z producentů je i sám Tom Hardy. Film by měl jít do kin 16. září.

KOUKNI SE  David Švehlík v novém filmu FENTASY plném drog

Viktor H.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

three × 2 =