Nejlepší filmy a seriály na DVD a Blu-Ray v únoru

filmy dvd blu ray unor

Každý měsíc vychází v síti MagicBox celá řada filmových i seriálových titulů na DVD a Blu-Ray. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší novinky, které vychází v měsíci únor.

Hra o trůny – 7. série

Tento měsíc vychází na 4 DVD nebo na 3 Blu-Ray discích sedmá série Hry o trůny. Sedmá série se stala u diváků velice populární hlavně díky několika bojovým scénám, při kterých Daenerys Targaryen použila své draky. Kromě toho se výrazně posunula dějová linka za zdí. Bílí chodci kráčejí nekompromisně vpřed a strážci na zdi se s nimi musí střetnout.

Dokonalý svět

Pokud jste skalní fanoušek Clinta Eastwooda jako já, pak vás jistě potěší, že na Blu-Ray vychází jeden z jeho nejslavnějších filmů Dokonalý svět s Kevinem Costnerem v hlavní roli. 

Dokonalý svět je příběhem uprchlého vězně, který unese malého chlapce jako rukojmí. V patách jim jsou neschopní vyšetřovatelé (Clint Eastwood, Laura Dern). Jenže chlapci se nečekaný výlet plný dobrodružství začne líbit a mezi ním a uprchlým vězněm začne vznikat přátelství.

matka!

Psychologický horor matka! je nejnovějším počinem režiséra a scénáristy Darrena Aronofskeho, kterého můžete znát jako tvůrce filmů Fontána, Requiem za sen, Černá labuť nebo Noe. Je to vůbec poprvé, co se rozhodl natočit horor. V hlavních rolích hrají Jennifer Lawrence a Javier Bardem. Horor matka! má zatím smíšené ohlasy a rozděluje kritiky i diváky na dva tábory. Zatímco jedni jej považují za umělecké dílo, druzí jej považují spíše za nejhorší film, jaký Aronofsky zatím natočil.

KOUKNI SE  David Švehlík v novém filmu FENTASY plném drog

Rozhodnout se můžete sami. Horor matka! vychází v síti MagicBox na DVD i Blu-Ray

O těle a duši

Na závěr ještě doporučuji maďarský snímek O těle a duši, který vychází na DVD. Drama O těle a duši získalo nominaci na Oskara za nejlepší cizojazyčný film a v březnu se dozvíme, jestli sošku skutečně vyhraje. 

O těle a duši je nekonvenční love story dvou odlišně zmrzačených lidí: stárnoucího finančního ředitele jatek, jemuž tělesný handicap brání v navázání bližšího vztahu a mladé uzavřené kvalitářky masa s dokonalou pamětí, ale nepřekonatelnou fobií z tělesného kontaktu i potenciálního citového vzplanutí. Oba hrdinové, postupně ohromováni zjištěním, že sdílejí totožné sny (v nichž jsou laní a jelenem uprostřed zasněženého lesa), se je následně pokoušejí společně naplnit.

Pavel Melotík

Zdroje: http://www.magicbox.cz/prebaly

https://www.kukatko.cz/nominace-na-oskara-2018-akademie/

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

one × five =