Soutěž o audioknihu Konečná diagnóza

Mistři slova-Konečná diagnóza Chybovat může v životě každý, ovšem ne v lékařském prostředí… Vynikající Arthur Hailey předkládá napínavý příběh z padesátých let, na kterém ukazuje, že nemocnice je mnohdy nelítostný svět s vlastními pravidly i spletitými vztahy. Střetávají se v něm ambice mladých lékařů se snahou stárnoucích kolegů následovat jejich tempo. Do hry navíc vstupuje tyfová nákaza. Teprve když nemocnici Three Counties hrozí uzavření, ukáže se, jaké má kdo schopnosti.

Arthur Hailey (1920-2004)
Kanadský romanopisec se narodil a vyrůstal v Anglii. Po literární kariéře toužil už od dětství, ale kvůli finančním problémům v rodině nedokončil vzdělání. Během války se stal pilotem RAF a poté začal pracovat jako redaktor časopisu britského letectva. Podmínky v poválečné Anglii Haileymu nevyhovovaly, a proto se rozhodl odejít s rodinou do Kanady. Získal řadu zkušeností z různých prací a často se stěhoval, proto jeho příběhy prohlubuje detailní znalost prostředí a psychologické napětí. Poslední léta života strávil Hailey na Bahamách.

Edice Mistři slova je plná literárních pokladů. Naše nejlepší herecké hlasy, které jsou nám tak blízké, namlouvají své oblíbené knihy a významná literární díla, která je oslovila, ovlivnila a k nimž se třeba i rádi vracejí. Každý měsíc se můžete v Edici Mistři slova těšit na nové příběhy v jedinečném podání našich mistrů mluveného slova a potěšit tak svá srdce.Audiokniha Mistři slova - Konečná diagnóza - autor Arthur Hailey - interpret Igor Bareš

 

Zaposlouchejte se do Mistrů slova.

Právě nyní můžete soutěžit o tři audioknihy Konečná diagnóza v podání Igora Bareše.

Stačí odpovědět na dvě soutěžní otázky:

  1. Kolik titulů v edici Mistři slova již bylo vydáno?
  2. Kterou audioknihu v podání Igora Bareše jsme recenzovali na kukatko.cz?

Své odpovědi posílejte na mail knihy@kukatko.cz do 10.6.2017.  Vylosujeme tři výherce, kteří se mohou těšit na Konečnou diagnózu.

Výhry věnovala audioteka.cz.

 

Audioteka.cz

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

one × three =