1000 žen odhalilo, jak často masturbují. Budete v šoku

Ženy masturují více, než si myslíte


Masturbace je odjakživa spjatá více s muži než se ženami. Narozdíl od mužů o tom ženy tolik nemluví, ale raději to dělají.

V nedávném průzkumu se na Daily Star Online zeptali 1000 žen, jak často masturbují – a výsledky potvrdily rčení, že kdo moc mluví, málo píše domů a naopak.

Z průzkumu vyplynulo, že
32% žen masturbuje denně. 31% žen uvedlo, že masturbuje několikrát týdně a 15% uvedlo, že masturbuje jednou týdně.

Překvapivě 14% žen přiznalo, že nikdy nemasturbovaly a 8% uvedlo, že si to dělají samy jednou za měsíc.

Tento průzkum potvrzuje předchozí studii, kterou proveda firmal Mr & Mrs Toy – společnost, která prodává sexuální hračky pro dospělé. Tato firma zjišťovala pro účely prodeje, jak lidé často masturbují. Zjistila, že Britové obecně masturbují v průměru třikrát týdně, ženy uvedly, že masturbují průměrně dvakrát týdně.

Jejich průzkum také odhalil, že téměř polovina Britů (48%) vlastní sexuální hračku – a třetina lidí z Velké Británie vlastní vibrátor.
Většinu sexuálních hrašek vlastní lidé věkové kategorie 45 až 54 let. 8% z nich vlastní 5 a více dild 6% z nich má 5 nebo více vibrátorů.

Mladší generace se také ráda zapojuje do masturbace se sexuálními hračkami. 10% lidí ve věku 16 až 24 let přiznalo, že ​​vlastní 5 nebo více análních kolíků a 20%  lidí ve věku 35 až 44 odtajnilo, že vlastní 5 nebo více sad análních korálků.

KOUKNI SE  Jak si vybrat erotické prádlo

 

Charlie Brown

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

3 × 1 =